DarkRP Money Printer Holder Tutorial.

28. april 2011 En veiledning om hvordan man lager en maskin som holder DarkRP Money Printer, og bidrar til a beskytte dem mot a fa skade fra gytepenger og andre ting.

Adv. Ballsocket Tool i verkstedet:

Комментарии & bull; 139.

hvordan far du rutenettet i mindre firkanter?

Jeg tror det er en addon som kalles smartsnap.

hvordan far du rutenettet i mindre firkanter?

+ GOLDEN DONUT Nvm.

Synspunktet ditt var ikke fornuftig.

Synspunktet ditt var ikke fornuftig.

ok takk for svar.

beklager men nei, hele poenget med denne videoen er at du skal l re a gjore det selv og ikke bygge det for deg.

khmnc jeg trodde du vil gjore det, men kan du v r sa snill a gi meg ditt dampnavn, sa jeg kan bli med i et spill din og kopiere denne fantastiske maskinen. Mitt damp id er kanskje Camping hvis du vil legge til meg. beklager denne typen gjorde ikke sans.

bare bli med meg pa serveren og lag en oppdatert versjon der for a bevise at den kan brukes pa multiplayer-servere.

Men serveren tillater ikke duplikator og ony tillater adv duplikator som sparer proppen til serveren, slik at jeg ikke kan gjore det i sp og det virker ikke og gjor en oppdatert video og kanskje legger meg pa dampspring pa serveren med meg og se om det fungerer.

det hores ut som om det enten rammer noe eller har en begrensning pa det som den ikke burde ha. Prov ogsa a bygge den i en singleplayer-verden.

Og jeg har «eksperimentert» rundt 15 ganger.

Bare legg meg pa damp og dette vil bli mye enklere og kanskje lage en oppdatert versjon av denne videoen.

Du kan ha klikkordre bakover. ball-socket er bare brukt pa et av klikkene, den andre bare ender opp til det punktet. Jeg kan ikke huske hvem som far kontakten, sa du ma kanskje eksperimentere litt.

Vel, ok, jeg spiller pa en server som heter Evolverp, og jeg provde det der. Det begynte med de to forste tingene, Presicion Ballsocket til tinget da flyttet torget og ikke kolliderte det og lysbildet, sa fortsatte jeg a bygge til vi kom til delene med sveising og bruk av avansert ballong og serveren har ikke det: S og nar alt var ferdig og jeg fros luken (ikke alt, til den delen) ble det bare fast i noen andre rekvisitter, og det ville ikke falle helt ned.

Jeg foretrekker a prove a lose det her i kommentarene forst slik at det kan v re til nytte for andre som har samme problem. Hvis det ikke virker sa kan vi muligens utforske andre alternativer.

Hvis jeg kan legge deg pa damp, kan jeg vise deg. Dampnavn samme som youtube navn?

Du ma omforme stikkontaktene nar du har latt den opp med riktig akse. Nar du plasserer stikkontaktene, bruker du det absolutte verdensnett og blir relativ etter, sa bare roterende enheten vil ikke hjelpe. hvis det ikke er problemet sa trenger jeg en bedre beskrivelse av hva som egentlig skjer. Hva gjor du? hva gjor det egentlig? nar gjor den det?

Jeg tertied det rundt 10 ganger og det samme skjedde.

luken? prov a bygge den pa linje med en av aksen, jeg tror det er folsomt om det.

Fungerer ikke for meg, hatchet thngy eller hvordan du staver det aldri drar helt ned og sitter fast halvveis. kan du kanskje laste den opp til dupes eller somthing?

Jeg har lagt til en lenke til den i videobeskrivelsen.

Det er ingen avansert ballkontakt.

Jeg tror det er en i verkstedet du kan abonnere pa.

Det er ingen avansert ballkontakt, hva gjor jeg?

men i de fleste Darkrp-servere bruker du gravpistolen til a flytte skriverne, og ikke alle skrivere er de samme med pengene fra draper.

Det er mange mater a utfore den samme oppgaven pa.

kan du bare bruke en vinsj for tauet?

Det er sant 🙂 bare koble «Brann» fra brukeren til «mengden» av pengedetektoren, sett inn en rekkevidde hvis du ma, og nar pengene kommer innenfor rekkevidden, vil den automatisk aktivere brukeren. Noen ganger kan det v re feil pa grunn av at hvis brukeren er aktivert for pengene kommer i kontakt med stralen, vil den holde ned bruksknappen som a si i stedet for a «tappe» den. Kanskje hvis du legger til en forsinkelse, vil det fungere feilfritt 🙂

interessant, jeg visste at du kunne etterligne bruksnokkelen, men jeg trodde ikke det ville telle som spilleren faktisk bruker den.

Nei, jeg mener egentlig en bruker.: D Hvis du plasserer brukeren riktig slik at nar pengene gar ned, vil brukeren etterligne «bruk» -tasten og plukke opp pengene.

Det er en interessant ide, hekle den opp til en slags hudalarm, og du trenger ikke a stirre pa tingen som venter pa a se pengemengden.

Legg til en prop som pengene kan lande pa og vink det sa pengene glir til en side (eller hjorne) og plasser en «bruker» slik at stralen vil samhandle med pengene hvis det er penger der (led en bruker til en penger detektor / ranger).

I sa fall kan du fa noe som gjor rekvisita til a skyve pengeskriverne inn i en holder / skuff. Med en tilbakestillingsknapp.

Da har du ikke noe problem, gjor en annen.

OMFG AWESOME BRO!

har du smartsnap addon?

Hvordan far du det til a vise det rutenettet fordi nar jeg malretter en prop jeg ikke ser noe rutenett.

mener du at bare noen fa rekvisitter var sammen for a danne en boks som et objekt som pengene faller inn i?

Flott oppfinnelse med din kunnskap, bor du lage en liten skuff som en catcher for pengene, sa det faller ikke bare ut pa gulvet, bare et forslag til a gjore det pent! Godt jobbet! Kan du sette det opp for a bli duplisert for andre? 🙂

Hvis du pa en server hvor du trykker pa e for a fa dem, har du bare en ledning -> brukeren tommer dem.

det er bare i noen servere som mister de fleste servere penger.

! Ikke pa hver server.

Det avhenger av hvilken server og versjon dette fortsatt fungerer for meg.

Serene servere skriverne fortsatt slippe penger.

Men det er fortsatt en fantastisk holder.

ELLER du kan bare ikke la pengene skriverne komme for n r hverandre. Forarsaker dem ikke a eksplodere. Det er den enkle losningen.

Vel, det avhenger hvilken server du har pa.

interessant, vel, denne enheten er na foreldet.

vennligst legg til dupe nedlasting jeg virkelig trenger det.

PLEASE SETT DOWNLAD FOR DUPE.

Jeg kan ikke gjore den delen hvor du setter skrivere n r 6:00.

Jeg ville trodd det ville falle skjont.

nei du kan sette pistolen der skriveren skulle ga.

det ville kreve litt modifikasjon, men sannsynligvis.

Du kan ogsa bruke dette til lett vapenoppbevaring.

Du bor kunne advate det.

Ma vi lage en hver gang vi gar med pa en server? eller er det en mate a adv dupe det?

refererer du til smart snap?

hva heter rutenettet?

holder skuffen fra a hoppe rundt.

hva er sveisesporet for?

Vel, jeg var n r.

Jeg tror du holder e.

nar du roterer hvordan roterer du den til en 90 graders vinkel hele tiden?

Thx for vid broen jeg abonnerer.

vel sa mate a v re snill om det.

da har de sannsynligvis et skript som bryter sveisene nar det eksploderer = / kanskje en slags ballista-modifikasjon som bruker en e2-chip (eller hvilken versjon de er pa) for a oppdage nar skriveren er i brann og kaster den bort slik at den ikke gjor det Ikke skade noe annet. ikke sikker pa hvordan du kan innarbeide det med en enkel lastemekanisme, men jeg vedder pa at det er en mate.

Har alltid kraftgrense pa 0 pa sveisene og balluttakene. Det faller fortsatt bortsett fra eksplosjoner.

sett kraftgrense til 0 som skal gjore dem uforgjengelige.

Jeg har provd flere mater a fa adv. dupe arbeid, og provde det i flere stadier av sin produksjon ogsa. Jeg har ganske mye gitt opp det, og det tar meg ikke lang tid a lage dem em allikevel. Jeg er mer opptatt av om det vil v re verdt det a lage dem hvis det ender opp med a blase opp mine andre skrivere. Kan alltid bare sette dem under en fading dorovn eller noe.

Du kan sannsynligvis endre oppl ringen litt for a lage enkeltskriverholdere slik at du kan plassere dem litt ut. Jeg tror du kan ogsa oke styrken pa leddene og svinge slik at de kan overleve en eksplosjon. som for adv dup, alt jeg kan foresla er du prover en haug med forskjellige ting til det fungerer eller du gir opp. prov det med skuffen apen / lukket, plasser treyet litt mer, etc.

Jeg laget to av disse for en server med en 4 skriver maks. Det var ganske rad til en enkelt skriver blaste opp, og satte ut en kjedereaksjon som blaste opp resten av skriverne og gjorde at skriverholderne falt fra hverandre.

Hvordan lager jeg en prop gjennom jeg sa den pa en server og sanne l rer det.

Gjor anywhone na hvordan a lage en prat.

Jeg provde bare det og det klarte ikke a duplisere riktig. Takk for at du provde a hjelpe, men jeg setter pris pa det.

Jeg tror problemet er at du ma lime det i sine opprinnelige vinkler, det er et avkryssingsrute i adv. duplikator.

vel det suger = /

Det virker som det ikke hjelper det i det hele tatt. Jeg har forsokt bot h forhand og normale dupes av det, og uansett hva hele greien bare freaks ut nar hektet. «Sukk» Jeg antar at den eneste maten jeg kan bruke pa dette er a gjenta det hver gang.

Noen ganger lagrer adv duperen ikke en god kopi, og nar den prover a reprodusere den, blir det litt vanskelig a sette deler inn i andre deler som kildefysikmotoren ikke liker. sa prov a lage en annen adv dupe, og hvis det ikke virker, prov a dele ut komponentene litt.

Ok, takk for tipset. Jeg har na alt jobbet pent. Vel nesten alt. Nar jeg prover a toffe saken, er delen som beveger seg og holder skriveren bare glad i a ikke jobbe, eller helt spaz ut helt. Har du noen gang det problemet?

Det er en liste over fortrydelseslisten i verktoylinjen, med det du kan velge hvilke ting du vil angre.

Hei, jeg har provd a gjore dette, men jeg har lopt inn i et problem. Klokka 5:55 sier du a fjerne alle ballstikkene, hvordan ville jeg gjore det uten a trykke Z? Fordi hvis jeg gjorde det da ville den siste propellen ogsa ga vekk. Jeg innrommer at jeg er litt ny til GMod, sa hvis det er et verktoy for det, og jeg ser det ikke sa beklager.

eller jeg kan bare lage en oppl ringsvideo som viser folk hvordan de skal lage sine egne. a vent litt.

Heres en ide Lag en ADV Dupe og publiser den!

A, ok, takk: Jeg suspenderer deg.

denne videoen forutsetter at du allerede vet grunnleggende om hvordan du bruker wiremod, hvis du ikke har det, er det mange gode oppl ringsvideoer som dekker grunnleggende om youtube.

ja, men jeg forstar ikke E3 og knappene og de andre, det er sjeldne: / beklager, jeg snakker ikke engelsk.

vektverktoyet er et tillegg og videoen viser hva du skal gjore.

Hvor er vektverktoyet: c, og hva jeg gjor etter Wire Weld / Constraint Latch.

sette penger skriver pa side = ingen skade fra pengegyting som vil ha en hoyere sannsynlighet for a fa deg mer penger.

sa sett penger skriver pa side = mer penger.

brukte du hydraulikk? I sa fall ma du kontrollere at boksen «Fast» ikke er merket.

Fordi i min favoritt server er hvert tau-lignende verktoy deaktivert. Uansett, jeg har blitt hjulpet av en administrator, dette fungerer perfekt!