Forfor juice blackjack vurdering

JUICE BRAND ONLINE STORE RETAIL SHOP.

8421 Old Statesville Road.

Charlotte NORTH CAROLINA 28269 US.

Butikkdetaljer.

Produkter Carried.

Betalingsalternativer.

Legg til et juice mest popul re juice.

En fransk macaron fra et skogslandskap, smeltet fullt med kremaktig jordb r syltetoy.

Snake Oil – The Seduce Juice bestselger! Vare signaturkrembasen med vekt pa p re og et hint av kokosnott.

Noen ganger kan enkle blandinger bare fungere. Impearmint er ganske enkelt satt, p re og mynte. Ikke mentol, men en kremaktig menthe. Balanserer godt med p ren og gir et godt halsslag pa lavere nivaer.

Vinteren kommer! Fem chilling smaker kombinerer for den perfekte menthol snostorm. Det kan v re litt sterk pa den forste dagen, gi den en dag til a «Chill» ut og du skal rystende!

Sla meg! BlackJack er en kombinasjon av t rbjornb r og saftig jackfruit perfekt blandet for a lage en sot, spro sommerfugl.

Oppdag Juices solgt av Seduce Juice.

Seduce Juice’s Juice Anmeldelser.

Dette er en av mine absolutte favoritt smaker av alle saftene jeg har provd. Jeg anbefaler a steppe den i omtrent en uke for du vakner den, det forbedrer definitivt smaken. Snakker om smak, dette er sa deilig! Jeg hadde faktisk aldri hatt en p re for jeg provde denne smaken, sa jeg baserte p re smaker av smaken av p re godteri. Nar du er innandet, far du en god smak av p re, deretter litt krem og til slutt litt kokos pa utanningen. Dette er en smak jeg finner meg selv tilbake til til og med. Hvis du er en fan av kremaktig fruktjuice, er dette et flott a prove.

Vurdert med: Voopoo Drag og Uwell Valryian Tank.

White Walker er en virkelig minty vape og veldig mye som en hvit Tic-Tac. Det er en sterk mynte som apner luftveien og foles bra pa halsen. Det kan ikke v re en ADV for meg, men det er en morsom vape a plukke opp na og da.

Jeg var ikke sikker pa denne saften, men jeg ville ha noe annerledes, og det var det jeg fikk. Blackberry er den mest merkbare smaken og har en fin spro tart smak. Det er veldig tart, men godt blandet uten a v re for sott eller for surt og umiddelbart treffer smakslokene pa innhalasjonen. Pa pusten far jeg jackfrukten i kombinasjon med tartb rb ren, og den runder den ut til en hyggelig vape.

Smaken er virkelig fantastisk. Sot jordb r super lett a vape hele dagen. Men det er en absolutt spole morder jeg er ikke sikker pa hva de bruker som deres smaker / sotningsmiddel, men jeg har aldri hatt en juice gunk opp min spoler dette darlig for. Etter en tank pa dette pa en ny spole har det vendt hver etterfolgende tank mork brun, nesten svart, det ser ut til at jeg kunne vippe brukt motorolje og saften jeg la til var nesten klar. Jeg har aldri hatt dette problemet med noen annen forforingsjuice smak og 4 tanker senere gjorde det fortsatt det, sa jeg bare byttet spoler og dro en alkohol pa tanken min for a sikre at alt goo er borte, og det er alt bedre na.

Jeg er ikke fremmed for Seduce’s Snake-linje, og hvis du vape deg, bor du heller ikke v re det heller. Med mindre du har noe hat for kokos eller krem, sa er jeg lei meg. Snake Oil pleide a v re min ADV i 2 ar, men i lopet av den tiden provde jeg alle slangesmakene bortsett fra fersken. Ingen var ganske det samme som Snake Oil, men Snake Charmer er veldig n rt nar det gjelder smak og preferanse. Mango har blitt en popul r smak, sa jeg var ikke overrasket over a se dette pop opp. Det er en av de ingen hjerner.

Som jeg sa, dette er bra. Virkelig bra faktisk. Jeg ma gi dette en n r sekund sammenlignet med Snake Oil og rangere den over alle de andre. Igjen det er personlig preferanse. Mango er veldig godt blandet. Det er nok smak for a oppna mango malet, men ikke sa mye at det drukner kremet med et snev av kokosnottbase. Basen skinner faktisk gjennom ganske pent. Mango forventes vanligvis a v re ganske potente og citrusy, men det er ikke her. Det har litt av tart smaken bitt som Snake Oil har ogsa.

Jeg synes jeg liker det ganske mye. Kanskje det er delnostalgi, men jeg kunne definitivt se omarrangere noe av dette.

Vurdert bruker: Royal Hunter.

Skriv en omtale om butikkanmeldelser.

Rengjor nettside, rask frakt og viktigst utrolig juice. Hele «Snake» -linjen fra folkene pa forforingsjuice er utrolig. Jeg plukket opp Mega Sampler Pack og fikk en av hver Snake juice og ble forelsket i hver og en av dem. Jeg sendte dem om hvor bra det var, og mottok en e-post fra firmaets president som takket meg de hyggelige ordene. Topp hakk leverandor!

Veldig fint utvalg av unike juice. Sv rt originale smaker og kombinasjoner. Kjent for deres signaturkrem bruker de i mange av dem. Jeg bestilte under en paskehandel, og med ytterligere 20% avslag kunne jeg ikke passere sjansen til a prove dem. Min ordre sendes raskt, selv med en stor paskehandel. Da det kom var det godt pakket sammen med et visittkort og et fint klistremerke. De b rer ogsa noen andre topp tier leverandorer pa deres nettsted som Space Jam, Five Pawns, og selvmordsbunny.

God leverandor. Juice er godt balansert og rent, smakbeskrivelser er noyaktige, prisen er god, siden er lett a navigere.

De har definitivt en s regen gruppering av smaker.

Kan egentlig ikke be om mer fra en leverandor.

Ingen klager, deres nettside er raskt og enkelt a komme seg rundt, og de inkluderer en smakbeskrivelse og en anbefalte stepping ganger for all sin juice. Jeg har provd alle «slange» saftene og det er ikke en dud i gjengen! Snake Oil er en fin jevn p re og sa lett a ADV. Snake Venom er en sv rt velsmakende fersken, men har en liten bit, selv ved maks VG og 6 MG nic, dette er ikke en klage, bare noe jeg la merke til. Snake Eyes blaste helt min MIND med «Banana-Cinnamon Toast cereal» smaken de har kokt opp, jeg kan ikke si det smaker sann, men for meg smaker det som ferske, varme bananottermuffins hvis du gir den litt watt for litt varme. FANTASTISK STUFF! Jeg startet med provepakken, og du burde ogsa!

Hver siden min venn introduserte meg til Jesebel, har jeg blitt hekta pa Seduce Juice. Jeg har provd ganske mange av sine smaker allerede og prover alltid mer hver gang jeg bestiller. Seduce vant meg pa mange mater. De har fantastisk juice som smaker godt, produserer god damp og et stort utvalg av smaker. De har ogsa en veldig fin og enkel a bruke nettside som gjor surfing smaker og bestiller super enkelt. De husker selv dine bestillinger, slik at du bare kan bestille det samme som forrige gang. De lager juice i 0, 3, 6, 12, 18 og 24 mg / ml, noe som er mange alternativer enn mange leverandorer prover a tilby, og gjor det enkelt a svekke deg ned pa Nic-nivaene. De tilbyr ogsa 50/50, 70/30 og maks VG-blandinger. De kommer alltid med nye smaker, og hver gang jeg bestiller fra dem, sender de meg en 10 ml prove av deres nyeste juice smak. Hver ordre har ogsa kommet med en 10% kupong for neste bestilling, og et klistremerke. Deres juice er veldig godt priset, mye lavere enn jeg ville forvente for en sa hoy kvalitet juice, til og med at jeg har det vanskelig a kjope fra andre selskaper fordi jeg foler at de er en darlig verdi sammenlignet med Seduce. Fraktprisen er ogsa rimelig, vanligvis bare ca 5 dollar pa en $ 50-ordre (som er virkelig gratis nar du finner i 10% rabattkupongen;)) Jeg har alltid gatt med standard frakt og de far det sendt ut med en gang , Jeg mottar vanligvis bestillingen min godt i lopet av en uke, og jeg bor pa motsatt side av landet fra dem. Samlet sett kan du ikke ga galt med Seduce, de er drittet. Jeg kan ikke gi dem nok ros, de har gjort meg til en lojal kunde og jeg anbefaler dem!